Workshop corporate

Workshop cursuri de arta

Activităţile desfăşurate în cadrul echipei tale extind şi provoacă zona cooperării, stimulând încrederea reciprocă a personalităţilor diverse, sensibilitatea şi puterea de sine.

Proiectele urmăresc iniţierea, dezvoltarea şi amplificarea unor experimente vizual-artistice care sunt direcţionate spre dezvoltarea abilităţilor şi talentelor membrilor echipei. Participanţii sunt provocaţi, prin metode specifice domeniului creativ, să-şi etaleze şi valorifice la nivelul grupului calităţile incipiente sau debordante, într-o manieră care sa favorizeze la maxim rezultatul. La finalul fiecărei activităţi se va face o evaluare care va utiliza instrumente adecvate trăirii şi înţelegerii programului parcurs.

Stocarea afectivă a experimentelor constituie principala modalitate motivantă de a te propulsa sau de a reveni, de a te regăsi prin alţii.

AVANTAJE WORKSHOP CURSURI DE ARTA:

Serveste la imbunatatirea spiritului de echipa, la desfiintarea barierelor si stereotipurilor psihologice, precum si la cresterea increderii in sine, solidaritatii si responsabilitatii participantilor, imbunatatirea perfomantei prin cresterea productivitatii, diminuarea absenteismului, cresterea motivatiei.

Cursuri de pictura, desen sau modelaj creative si de dezvoltare personala pentru angajatii Dumneavoastra.

Doriți ca angajații dumneavoastră să aibă o mai mare energie, productivitate și entuziasm? Doriti sa creati un mediu de lucru in care creativitatea sa se manifeste cat mai productiv? Cu cele peste 40 ore petrecute saptamanal la birou, angajatii isi dedica mare parte din timp si energie lor pentru a performa in toate sarcinile ce le revin. Activitatile desfasurate tind sa aduca un considerabil stress mental si fizic, generand o scadere treptata a moralului si entuziasmului.

Fundatia Thotart vine cu sunt solutia concreta si eficienta de a stimula creativitatea si energia la birou fiind in acelasi timp un sistem unic de motivare si recompensare a angajatilor – organizare de ateliere workshop pentru angajatii Dumneavostra.

Va invitam sa aflati mai multe despre cursurile de creativitate pentru angajati motivati!

CULOAREA: Relaționarea culorilor se produce printr-un acordaj fin la nevoile de exprimare sufleteasca.

În creația picturala, omul proiectează energii cromatice care sa reprezinte anii vieții lui.
Suprafetele se incarca cu imagini colorate ce vorbesc despre teritorii, tari, forme de relief, avioane, mașini, case, planete, animale, oameni. Labirintul sau univers artistic este continator de culori calde sau reci, de culori ce exalta, sau de griuri colorate în care combinarile sau juxtapunerile cromatice redau autoportretul celui ce le-a organizat.

Organizarea picturala intr o varietate de paginari și subiecte ne scoate din izolarea sufleteasca și ne lasă să evadam în mijlocul unui mediu animat și spectaculos. Culorile pot naște lumi veridice dat și proiecții ale unor fantasme ce abunda de creativitate.

Marea diversitate de acorduri rafinate sau dense, forța contrastului dintre lumina și umbra folosite cu atenta îndrumare, vor face din gestul pictural al cursantului o mărturie expresiva a propriilor trăiri și sentimente.

MODELAJUL: Redarea spatiului obiectual sau imaginat in trei dimensiuni palpabile, pea e insotite de linii drepte sau curbe, poarta cursantul pe un drum initiatic catre cunoastere si autocunoastere. Acest drum construieste perspective creative folosindu-se un limbaj stravechi – arhetipal. Harta tectonice unei sculpture poate fi jurnalul intim al unui om, scris intr-o cheie universala. Proportiile, formarile si deformarile aplicate bucatii de lut nasc asocieri intre planuri drepte, concave, convexe, vibrate sau netede, intre muchii agressive sau imblanzite.

Aceste elemente de limbaj slujesc expresivitatile personale pe diverse teme si subiecte cu aplicativitate afectiva.

Taina misterioasa a energiilor personale si cultural poate fi revelata prin modelaj, lasand amprentata in lut personalitatea unica a fiecaruia. Imaginea este autentica cuvantului. Construirea unui volum sculptural a unei creatii artistice necesita rigoare si subconstient – aceleasi calitati ale planului existential.

Procesul creativ este fundamentat pe o generoasa deschidere spre comunicare, spre inlaturarea egocentrismului (nu numai al egoismului), a intolerantei si impulsivitatii, a crisparilor.

Incrancenarea nu ne lasa a fi vii, creativi, deschisi la alte domenii, inspirati sau iluminati.

Cursul de modelaj valorifica un timp de introspectii si de cautari. Gandul moduleaza forma prin amalgamare, analogic, modificarea propozitiilor, schematizare, schimbarea legilor cauzale personificate sau anamorfoze.

Cursuri copii

atelier pictura copii „Fiecare copil este un artist. Problema este cum sa ramana un artist si dupa ce va creste.”
Pablo Picasso

Cursuri adulti

cursuri pictura adulti„Sunt doua lucruri importanta la un pictor, ochii si mintea; fiecare din ele trebuie sa il ajute pe celelalt.”
Paul Cezanne

Workshop

workshop adulti „Arta… Este placerea mintii care cauta in natura si descrie spiritul de care natura insasi este animata.”
Auguste Rodin

Pregatire admitere

„Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui în starea de a le face.”
Constantin Brancusi

DESEN

Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.

PICTURA

Pictura este un act dureros de realizare a unui echilibru între viziunea interioară, virtuozitate şi mister.

CONTACT

Cursuri arta Bucuresti
Bulevardul Ion Mihalache nr. 160B Bucuresti, 011212
Phone: 0721 221 760
Cursuri de arta in Bucuresti