Pregatire admitere

20140519_190428

Cursuri pentru pregatire admitere

Pregatirea specifica obtinerii performantei profesionale, trebuie sustinuta si de o chemare interioara. Dobândirea si valorificarea mijloacelor de expresie plastica, transmiterea unor mesaje si trairi, sunt dublate de har. Disciplina studiului se completeaza cu bogatia interpretarii, cu fantezia si imaginatia demersului personal. Pregatirea pentru admitere este secventializata într-o modalitate pragmatica pentru a obtine rezultate masurabile si a stimula energiile creative ale participantilor.

Desen (Pregatire admitere)

Cu ajutorul disciplinei si atentiei vei dobândi libertatea mult visata de a te putea exprima prin desen într-o multitudine de tehnici si posibilitati de expresie. Tehnica se dobândeste prin exercitiu alaturi de vointa autodepasirii.

Pictura (Pregatire admitere)

Culori, nuante, tonuri, armonii, contraste si multe alte cunostinte legate de alcatuirea compozitiilor se vor aseza într-un firesc specific dupa parcurgerea perioadei de initiere. La obtinerea performantei va contribui într-un mod semnificativ si darul plin de har al simtirii cromatice.

Cursuri copii

atelier pictura copii „Fiecare copil este un artist. Problema este cum sa ramana un artist si dupa ce va creste.”
Pablo Picasso

Cursuri adulti

cursuri pictura adulti„Sunt doua lucruri importanta la un pictor, ochii si mintea; fiecare din ele trebuie sa il ajute pe celelalt.”
Paul Cezanne

Workshop

workshop adulti „Arta… Este placerea mintii care cauta in natura si descrie spiritul de care natura insasi este animata.”
Auguste Rodin

Pregatire admitere

„Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui în starea de a le face.”
Constantin Brancusi

DESEN

Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.

PICTURA

Pictura este un act dureros de realizare a unui echilibru între viziunea interioară, virtuozitate şi mister.

CONTACT

Cursuri arta Bucuresti
Bulevardul Ion Mihalache nr. 160B Bucuresti, 011212
Phone: 0721 221 760
Cursuri de arta in Bucuresti